Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Annabelle 3. /Annabelle Comes Home/

LETÖLTÉSyes

Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna.
Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket. 
A Démonok között-univerzum első leágazása, az Annabelle, óriási siker volt: az immár több mint 1,5 milliárdos eredményt elért filmek legújabb darabja a régi stábbal, a régi szellemben, de újult erővel támad. 

Szereplők: Stephen Blackehart (Thomas), Steve Coulter (Father Gordon), Vera Farmiga (Lorraine Warren), Eddie J. Fernandez (Truck Driver), Patrick Wilson (Ed Warren), Luca Luhan (Anthony Rios), Michael Patrick McGill (Cop), Sheila McKellan

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Filmvilág2 - Filmvilág2

Sziasztok,egy kis figyelem felhívás,észrevettük hogy a weboldalunkra látogatnak olyan hirdetők is akiket nem a jó" szándék vezérel ,valamilyen külföldi állampolgárok lehetnek mivel a szöveg google fordítóval van megírva ,és hát csak az új filmeket támadják be így az oldalon ,és csak azok alá írnak ,ezekkel a linkekkel.. jó minőségű filmekkel próbálják oda csalogatni a filmkedvelő embereket és persze miután valaki rákattint ezekre a filmekre, rövid időn belül felkínálja azt a lehetőséget hogy csak egy bizonyos összeg befizetése után tekinthető meg a film , nagyon részletesen nem akarunk bele menni de a lényeg hogy onlineon rengeteg ilyen oldal van ahol ilyenekbe lehet beleütközni ,ezért semmiféleképp nem ajánlatos előre fizetni olyan dologért amiről azt sem tudjuk hogy mit rejt,inkább várjátok meg ezeknek a filmeknek a premier adását ,és csak azután érdemes rákeresni a világhálón és persze olyan oldalakon amiket már régóta ismertek és biztos forrás! Üdv:Filmvilág !

 


Facebook oldalunk! :)


TámogatásArchívum

Naptár
<< Július >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Oldalon tartózkodók száma: 141
Összes: 1945906
30 nap: 227200
24 óra: 5735