Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pókember: Idegenben /Spider-Man: Far From Home/

 

 

Letöltésyes

 

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul.
De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb kihívás elé kell néznie. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) miatt új kalandba indul, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi Bosszúálló társaitól segítséget kérni

Rendező: Jon Watts Szereplők: Angourie Rice, Jon Favreau, Tom Holland, Zendaya

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Filmvilág2 - Filmvilág2

Sziasztok,egy kis figyelem felhívás,észrevettük hogy a weboldalunkra látogatnak olyan hirdetők is akiket nem a jó" szándék vezérel ,valamilyen külföldi állampolgárok lehetnek mivel a szöveg google fordítóval van megírva ,és hát csak az új filmeket támadják be így az oldalon ,és csak azok alá írnak ,ezekkel a linkekkel.. jó minőségű filmekkel próbálják oda csalogatni a filmkedvelő embereket és persze miután valaki rákattint ezekre a filmekre, rövid időn belül felkínálja azt a lehetőséget hogy csak egy bizonyos összeg befizetése után tekinthető meg a film , nagyon részletesen nem akarunk bele menni de a lényeg hogy onlineon rengeteg ilyen oldal van ahol ilyenekbe lehet beleütközni ,ezért semmiféleképp nem ajánlatos előre fizetni olyan dologért amiről azt sem tudjuk hogy mit rejt,inkább várjátok meg ezeknek a filmeknek a premier adását ,és csak azután érdemes rákeresni a világhálón és persze olyan oldalakon amiket már régóta ismertek és biztos forrás! Üdv:Filmvilág !

 


Adományozás


Facebook oldalunk!Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Oldalon tartózkodók száma: 115
Összes: 2414393
30 nap: 164525
24 óra: 7742