Filmvilág2 - Jogi nyilatkozat,Segítség nyújtás,Felhasználási feltétel - Jogi nyilatkozat,Segítség nyújtás,Felhasználási feltétel
Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jogi nyilatkozat,Segítség nyújtás,Felhasználási feltétel

Jogi Nyilatkozat és felhasználási feltétel! Az oldal nem tárol semmilyen jogsértő tartalmat. Minden film külső forrásból származik nem az általunk üzemeltetett szervereken futnak a filmek, Mi csak be linkeljük annak a helyét ,Így az esetleges filmek és adatok jogdíját és a felelősségét a videómegosztó portál üzemeltetőit érinti❗❗❗ Ha esetleg bármely tartalom törlődne illetve elérhetetlenné válna ,vagy meghibásodna a videómegosztó szerverei vagy karbantartási munkálatok folynának akkor ezekre az eshetőségekre nem tudunk garanciát vállalni ,De maga a honlapunkon sem tudjuk garantálni a folyamatos probléma mentes működést ritkán itt is előfordulhat karbantartás!  

 

A honlapunkon hozzá lehet szólni a blogokhoz illetve a chat ablakban is írhattok nekünk de kizárólag film kérés kapcsán ,illetve egymásnak is segíthettek ha valamiben elakadtok de nem ismerkedés céljából használatos a chat ablak ,mert nem társkereső oldal ! És figyeljetek oda egymásra hogy másokat ne sértsetek meg semmilyen trágár beszédmóddal!

 

Keresőmotor használata : A filmek között rákereshetsz úgy is a tartalmakra hogy beírod az egyik kedvenc főszereplőd nevét és kilistázza az összes tőle fent lévő filmet ,(Angol nyelven nem,csak magyar címekkel tudsz keresni) Ha esetleg nem adná ki de még is fent van a film akkor csak egy szót írj be a filmcímből! Példa:Richie Rich - Rosszcsont beforr keresés ezzel---->(beforr) 

Az oldal nem igényel semmiféle regisztrációt , egyszerűen csak a film címre vagy a borítóképre  kattintva indulnak a tartalmak!

 

         
Látogatók 18 éven aluliak Regisztráció Oldal használat költségei 

Frissitések nyomon követése 

         
         
Az oldal regisztráció nélkül  vehető igénybe, így adatgyűjtés nem történik.          Egyes filmeket biztonsági jelszó véd,plCannibal Holocaust
Facebook oldalunkon kérheted el üzenetben a kódot,ha betöltötted a 18 életéved.
A weboldalon nincs regisztráció.És nem is lesz. Az oldalunkon ingyen nézheted a tartalmakat és ingyenes is marad! :) De lehetőségeidhez szerint támogathatod az oldalt. 

Az ARCHÍVUMnál tudsz rákeresni a legújabb frissitésekre!

 

 
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31      
                      
         
         

Az oldalon nem helyezünk el hirdetéseket és felugró reklámablakokat így annak az esélye hogy vírus kerüljön a gépedre vagy a telefonodra kizártnak tartjuk ,de mivel külső forrásból származnak a filmek mint pl Videa, Ok.ru,mega,stb. Ezért jobb elővigyázatosnak lenni soha nem szabad a videolejátszáshoz felkínált programokat letölteni de az említett videómegosztó portálok egyikére sem jellemző csak a videán helyeznek el reklámszüneteket,tehát a legtöbb közül ezek a legbiztonságosabbak az oldalunkon a  filmnézésre ! :) De Jelenleg az okru a legjobb online film nézésre használható link. Nincsenek felugró és zavaró reklámok sem, csak el kell indítani a videót.  

A letöltések pedig a Mega fájl megosztó tárhelyen zajlik szintén külső forrás így ezekre se tudunk garanciát vállalni hogy nem törlődnek az elérési linkek ,de jelenleg ez a legegyszerűbb módja a letöltéseknek nincsen seed kötelezettség ami azt jelenti hogy nem kell vissza tölteni a tartalmat ,mint a p2p (uttorent esetében) tehát nem  fájlcserélős :) Könnyen le tudod tölteni az online film alatti linken ! 

 
 


Keresés film címmel(magyarul/angolul) vagy a Rendező nevével, illetve a szereplők nevével is lehet! 

Facebook csoportunk, Csatlakozz Te is!

Onlinefilmvilág2 Filmek kiváló minőségben

Támogatás

         

Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Statisztika

Oldalon tartózkodók száma: 177
Összes: 11877495
30 nap: 183536
24 óra: 5709