Filmvilág2 - Kérjél filmet tőlünk ! - Filmkérés és hibás link jelentése
Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmkérés és hibás link jelentése

Ebben a menüben filmeket tudsz kérni tőlünk ,természetesen előtte nézd meg hogy fent van a film az oldalon vagy sem,mert ha fent van akkor még egyszer nem töltjük fel :) Az oldalon filmkérésre van lehetőség ,sorozatot nem tudtok kérni ,De azokból tudsz válogatni amik jelenleg is fent vannak.

Illetve olyan filmeket ne kérjetek amit még éppen jelenleg is  forgatnak és még be sem fejezték ,előtte nézzetek utána a Megjelenési dátumnak attól a naptól számítva 1-7 napot kell várni hogy ezek a filmek kikerüljenek az oldalra ! A filmkéréseket pedig kérés szerinti sorrendbe fogjuk kitenni az oldalra ,ami maximum 1--3 napot vesz igénybe, ha ennél tovább tart akkor sajnos nem tudjuk teljesíteni a kérésed. A kért filmjeitek mellé írjátok oda az évszámot is hogy mikor készült a film!

 

 

Keresőmotor használata : A filmek között rákereshetsz úgy is a tartalmakra hogy beírod az egyik kedvenc főszereplőd nevét és kilistázza az összes tőle fent lévő filmet ,  Ha esetleg nem adná ki magyar címekkel de még is fent van a film akkor próbáld meg Angol nyelven ,de szavakkal is rákereshetsz a tartalmakra Példa:Richie Rich - Rosszcsont beforr keresés ezzel---->(beforr)

Hiba jelentés : Esetenként előfordul hogy egy online link törlésre kerül,ilyenkor ha jelzed ezt felénk akkor azt javítjuk

Üzenet küldés menete:A névhez írhatsz akár milyen nevet,nem fontos a sajátodét használni,lehet egy általad szimpatikus kitalált név is. de az ne tartalmazzon trágár kifejezéseket ! A cím mező sorba pedig írhatod a filmcímet is amit kérsz,vagy oda is egy nevet írsz,nem kell megadnod az email címed! Ha ez meg van utána írhatod is a szövegmezőbe amit akarsz.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

LÁSZLÓ IMRE - Re: AZ ELLENÁLLÁS

Monica - The wedding planner

Nem dobta fel az oldal. Jennifer Lopez + Matthew McConaughey

Coda - Jégvarázs 1, és jégvarázs 2

Megköszönném! :))

Viki - Vándorló palota, Vadon hercegnője

Nagyon nagy kedvenceim még harmincas éveimhez közelítve is

BigMike - Sinister

Sziasztok,
Ha lehet, kérlek töltsétek fel a Sinister című filmet! Előre is nagyon köszönöm!
További szép napot! :)

kodo - jeghercegno

Ádám - Minden szem rajtam 2017

A máig népszerű rapper, kötlő és aktivista, Tupac Shakur életrajzi filmje, melyben a kezdetektől kísérhetjük végig a zenész karrierjét, azt, hogy New York utcáiról hogyan emelkedett fel a legnagyobbak közé, és miként lett a rap műfajának legnagyobb hatású ikonja. Tupac Shakur az 1970-es,1980-as évek New Yorkjában nőtt fel és aktív tagja volt a Fekete Párduc nevű megmozdulásnak. 1988-ban élete drámai fordulatot vett: rövid idő alatt 2Pac művésznéven befutott hip-hop csillag lett és hihetetlen sikerének köszönhetően többmillió fogyott a lemezeiből. A hírnévvel azonban hátrány is járt,a más rapperekkel való állandó rivalizálás jellemezte az életét. Végül 1996-ban, Las Vegasban egy utcai lövöldözésben lelte halálát. Az egész világot sokkolta a sztár halálhíre. eszt szeretnem kérni előre is köszönöm

Alexandra - Jégvarázs 2

Ezt szeretnék kérni

Richard - A majmok bolygója: Háború 2017

Légyszi,ha megoldható,tegyétek fel!Régóta megakarom nézni,de sehol nem találom!Előre is köszi

Filmvilág2 - Re: A majmok bolygója: Háború 2017

https://www.onlinefilmvilag2.eu/cikkek/filmek--2017-es-/a-majmok-bolygoja---haboru--war-for-the-planet-of-the-apes-.html

Okoska - háborus filmeket kérek

mindegy melyik idősz

gagyi László - ggvhjjjjnnkkkk

borát 2

Tobzoska - Tobzoska

Tisztelt Cím!
Kérném a "Se permettete parliamo di donne 1964"című olasz filmet magyar szinkronnal, vagy magyar felirattal.(A film cime magyarul:Beszéljünk a nőkről.)
Köszönettel:Tobzoska

Kovács Miklós - Bosszúállók végjáték (2019)

Nagyon jó lenne, ha felkerülnek, a neten sehol sem lehet megnézni.

Anonimus - Imák Bobbyért

A történet 1979–83 között egy kaliforniai kisvárosban, Walnut Creekben, illetve az oregoni Portlandben játszódik. Walnut Creekben él a 16 éves Bobby (Ryan Kelley) és családja, akik mélyen vallásosak (kálvinisták), különösen az anya, Mary (Sigourny Weaver). Bobbynak van egy komolyra forduló kapcsolata egy fiatal lánnyal, ám egy este elutasítja a lány közeledését. Kétségbe esik és végleg felismeri, hogy ő valójában a fiúkat szereti. Kis híján öngyilkosságot kísérel meg, mert nem tud együtt élni a gondolattal, hogy milyen elutasításra számíthat. Bátyja, Ed (Austin Nichols) talál rá, akinek ekkor elárulja, hogy ő valójában meleg, de megkéri, hogy ne mondja el senkinek; ő azonban ezt nem tartja meg, mert az első adandó alkalommal elmondja anyjának. A szülők közül az egyébként is távolságtartóbb apát, Bobot (Henry Czerny) kevésbé foglalkoztatja a kérdés, mint az anyát, aki mindenáron igyekszik fiát „kigyógyítani betegségéből”, minderre mély vallásossága készteti. Bobby ambivalensen áll hozzá a helyzethez: szeretne anyja kedvében járni, de minthogy sem a bibliai igék, sem anyja imái, sem a pszichológus tanácsai nem használnak, megbarátkozik helyzetével, bár nagy nyomás nehezedik rá, elsősorban családja részéről. A megkönnyebbülést unokatestvére, Jeanette (Rebecca Louise Miller) hozza, aki meghívja Bobbyt Portlandbe, ahová el is utazik. Itt megismerkedik Daviddel (Scott Bailey), akivel járni is kezd. Később hazamenve megpróbál anyjával dűlőre jutni a problémában, ám anyja teljesen elzárkózik. Bobby végleg elköltözik otthonról. Nem szabadulva azonban anyja hatásától, lelkiismerete olyan nyomást gyakorol rá, hogy emiatt az ekkor 20 éves Bobby egy teherautó elé ugrik egy felüljáróról. Halálát követően az anya mindent elkövet azért, hogy válaszokat találjon. Legvégül hasonló helyzetben lévő szülők hatására, illetve a meleg Whitsell lelkész (Dan Butler) segítségével arra a megállapításra jut, hogy Isten azért nem segített Bobbyn, mert nem volt vele semmi baj. Ezek után maga is kiáll a melegekért, és családjával részt vesz a San Franciscó-i melegfelvonuláson.

Anonimus - Schindler listája

A film 1939-ben kezdődik, amikor a németek kezdeményezésével a lengyel zsidókat a környező területekről a krakkói gettóba helyezik át röviddel a második világháború kitörése után. Eközben Oskar Schindler (Liam Neeson), egy német üzletember érkezik a városba, azzal az elképzeléssel, hogy a háború alatt vagyont szerez. A hadsereg által támogatott Schindler szert tesz egy gyárra, ahol étkezdei felszereléseket gyártanak. Mivel nem tudja pontosan, hogy kell egy ilyen gyárat vezetni, felvesz egy segítőt, Itzak Sternt (Ben Kingsley), majd zsidókat kezd foglalkoztatni, megmentve ezzel őket a haláltól. Schindler az akkor a nemzetiszocialista Németországhoz tartozó cseh területre költözik és magával viszi a gyárából a zsidó munkásait, akiket pénzért vesz meg Götztől. A hadseregnek lőszerhüvelyeket kezd gyártani, de szándékosan selejteseket. Hét hónap alatt elfogy a vagyona, de szerencsére ekkorra véget ér a háború, és a "Schindler-zsidók" megmenekülnek.

nagy lejla - remények földje

jó estét ha kérhetem ezt a sorozatott az jó lenne mert sehol nem tom vissza nézni

Benett - Who Am I - Egy rendszer sincs biztonságban

Ez egy fantasztikus film, egyik esti élő adásban is szívesen látnám. Szerintem sokakat megfogna :)

Benett - Re: Who Am I - Egy rendszer sincs biztonságban

Köszönöm ;)

katalin - Nagypapa hadmüvelet

2020 film remélem meg találjátok és feltöltitek! 


Keresés film címmel(magyarul/angolul) vagy a Rendező nevével, illetve a szereplők nevével is lehet! 

Facebook csoportunk, Csatlakozz Te is!

Onlinefilmvilág2 Filmek kiváló minőségben

Támogatás

         

Archívum

Naptár
<< December >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Statisztika

Oldalon tartózkodók száma: 67
Összes: 11925266
30 nap: 169534
24 óra: 4919